mandag 22. desember 2008

Ein blogg om blogging:)

Ja, tenk så var me komne til siste bloggen dette året. Eg skal ærlig og oppriktig seie at tankane mine er i feriemodus, og at eg helst vil gomla mandariner og sjå på "The Julekalender" på TV2.
Blogging har vore så mangt dette halve året. Det har vore lærerikt, inspirerande, men også ein smule stressande. Uansett så føler eg at det har vore det vesle sparket i baken eg ofte treng for å setje meg ned og sortere det eg faktisk har lært i løpet av veka. Blogging har uten tvil gjort meg klokare. Nettopp fordi eg får formulert og sett ord på mine eigne tankar.
Den største utfordringa synest eg har vore å kommentera andre sine innlegg. Dette er eit felt eg ønskjer å bli enda bedre på, så eg håpar eg for moglegheit til dette også etter jul.
Blogging har vore tidkrevjande. Eg har sete i ein time, to timar, somme gongar lengre. Men eg trengte dette, nettopp fordi eg veit eg sjølv ikkje lærer best ved å lesa side opp og ned i ei bok. Når eg får eg får laga lærestoffet om til mine eigne ord, då lærer eg! Og dette trur eg ikkje eg er åleine om.

God jul alle saman!